Loodgieters Gouda

Lekkage in Gouda?

Lekkage snel & professioneel verholpen door de loodgieter Gouda Spoed Service. Dag & Nacht Bereikbaar en binnen 30 min. aanwezig!

Bel: 0182 - 220 001

Lekkage

Lekkage in Gouda? Onze loodgieter 24 uur service is dag en nacht bereikbaar voor alle mogelijke lekkage problemen. Lekkage door een gesprongen leiding, lekkage aan het dak of lekkage aan de radiator? Onze loodgieter Gouda service staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Bij noodgevallen komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe en zijn in de meeste gevallen al binnen 30 minuten aanwezig om de lekkage op te lossen.

Onze 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

 

Direct contact met onze loodgieter Gouda service? Bel 0182 – 220 001.

 

Loodgieter Gouda Lekkage Service

lekkage-goudaOnze lekkage service Gouda is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke problemen. Vooral bij lekkages is het zaak om zo snel mogelijk te handelen om de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Probeer altijd de schade zo beperkt mogelijk te houden als u wacht op onze loodgieter Gouda service. Is er bijvoorbeeld een waterleiding gesprongen? Draai dan altijd eerst de hoofdkraan dicht. Bij moderne woningen zit deze vrijwel altijd in de meterkast. Bij oudere woningen vind u de hoofdkraan vaak in de kelder of in een keuken kastje.

Komt de lekkage van boven? Bijvoorbeeld door een daklekkage of komt het water bij de bovenburen vandaan? Probeer dan (als dit mogelijk is) het water op te vangen in bijvoorbeeld een emmer.

 

Dekt de verzekering de lekkage?

De vraag die onze loodgieters vaak krijgen is: Ben ik verzekerd voor de lekkage schade? Helaas kunnen wij dit niet met zekerheid zeggen. In veel gevallen valt de waterschade onder de inboedelverzekering of onder de verzekering van de woning.

Wilt u zeker weten of u verzekerd bent voor de lekkage schade? Raadpleeg dan uw verzekeringspolis of neem contact op met uw tussenpersoon.

Van ons krijgt u na een opdracht altijd een factuur, hier staat op gespecificeerd wat de uitgevoerde werkzaamheden zijn geweest. Deze is altijd in te dienen bij de verzekeringsmaatschappij.

 

Twitter

"#Lekkage in #Gouda? Neem dan 24/7 Contact op met onze Loodgieter Gouda #Service. Tel. 0182 - 220 001"